上海2021营业会所

A House Hidden in the Landscape / Bender Freiberg Arquitectos

first_img Lead Architect: Projects 2018 “COPY” Year:  ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/934958/a-house-hidden-in-the-landscape-bender-freiberg-arquitectos Clipboard Save this picture!© Gonzalo Viramonte+ 28Curated by Clara Ott Share A House Hidden in the Landscape / Bender Freiberg ArquitectosSave this projectSaveA House Hidden in the Landscape / Bender Freiberg Arquitectos Alejandro Bender, Laura Freiberg ArchDaily CopyHouses•Córdoba, Argentina Area:  300 m² Year Completion year of this architecture project center_img ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/934958/a-house-hidden-in-the-landscape-bender-freiberg-arquitectos Clipboard Houses Architects: Bender Freiberg Arquitectos Area Area of this architecture project Argentina Manufacturers: Decca, Hormigones Terra Manufacturers Brands with products used in this architecture project A House Hidden in the Landscape / Bender Freiberg Arquitectos “COPY” Construction:Alejandro Bender, Laura FreibergStructural Calculation:Eduardo RodriguezDesign Team:Alejandro Bender, Laura FreibergCity:CórdobaCountry:ArgentinaMore SpecsLess SpecsSave this picture!© Gonzalo ViramonteRecommended ProductsCeramicsApariciPorcelain Tiles – TangoCeramicsApavisaTiles – JewelsWindowsLibartVertical Retracting Doors & WindowsDoorsStudcoAccess Panels – AccessDorText description provided by the architects. On the outskirts of the city of Córdoba, on a lot with a downward slope facing northwest, the house opens towards the Sierras Chicas hills. The fundamental premise of the project is to achieve a horizontal plane intervening as little as possible in the natural topography of the hillside.Save this picture!© Gonzalo ViramonteOnly the landscape can be seen from the street while the house remains hidden. Its walls emerge from the ground joined to the soil, with the roof being the protagonist. An exterior staircase acts as the main entrance and descends to a central courtyard that organizes the arrival to the interior. The pool, overflowing towards the horizon, is at the end of the access axis.Save this picture!© Gonzalo ViramonteSave this picture!Save this picture!© Gonzalo ViramonteThe main volume is projected In the perpendicular direction, housing a fundamental part of the program including both housing and working spaces. Another volume that functions as a study and a barbeque area is located on the opposite side of the lot. Both volumes protect the courtyard from the wind, creating a particular microclimate while incorporating the exterior space into family life.Save this picture!© Gonzalo ViramonteSave this picture!Save this picture!© Gonzalo ViramonteThe windows of the facade, with the possibility of being completely opened, allow a connection between the interior and the exterior through the courtyard, generating the concept of a gallery-house.A vehicular level entry, comfortable enough in relation to the slope, blocks the south facade from the most intense rains.Save this picture!© Gonzalo ViramonteSave this picture!Save this picture!© Gonzalo ViramonteThe social floor, consisting of a single environment of 7m x 23m, is located one level below the main street, favouring a more intimate life from all angles. The bedrooms are arranged on the lower floor, which is accessed through a staircase from the social floor, almost as an “access to a cave”, in the words of the authors. The lower level generates a comfortable climate.Save this picture!© Gonzalo ViramonteStructurally, there is a succession of inverted overhangs. The wall was treated as a large beam in the south over the gallery of the lower floor and to the north, between the living room and the pool, freeing the area from columns and allowing better visuals.Save this picture!© Gonzalo ViramonteIn terms of materiality, bare concrete was used in the walls, porphyry in the floors and ceilings and wood in the living room sector, in order to achieve warmth in the interior and minimum maintenance in the exterior spaces.Save this picture!© Gonzalo ViramonteProject gallerySee allShow lessAlley Cat Backyard Home / SHED Architecture & DesignSelected ProjectsCanaux’s Circular Shade House / WAOSelected Projects Share CopyAbout this officeBender Freiberg ArquitectosOfficeFollowProductConcrete#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesCordobaOn FacebookArgentinaPublished on March 06, 2020Cite: “A House Hidden in the Landscape / Bender Freiberg Arquitectos” [Casa Escondida en el paisaje / Bender Freiberg Arquitectos] 06 Mar 2020. ArchDaily. Accessed 10 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogBathroom AccessorieshansgroheBath & Shower ThermostatsGlass3MGlass Finish – FASARA™ NaturalPartitionsSkyfoldVertically Folding Operable Walls – Mirage®WindowsVitrocsaSliding Window – Mosquito NetSinksBradley Corporation USASinks – Verge LVG-SeriesMetal PanelsTrimoQbiss One in Equinix Data CentreSignage / Display SystemsGoppionDisplay Case – Q-ClassMetal PanelsLongboard®Aluminum Battens – Link & Lock – 4″Sports ApplicationsPunto DesignPunto Fit in Ekaterinburg Public SpaceWoodBlumer LehmannFree Form Structures for Wood ProjectsKnobsKarcher DesignDoor Knob K390 (50)TablesVitsœ621 Side TableMore products »Save世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my streamlast_img read more

Limerick Regeneration gets go-ahead

first_imgNewsLocal NewsLimerick Regeneration gets go-aheadBy admin – June 18, 2010 514 Previous articleWhat next for Limerick Hurling? – VideoNext articleMilk Market opens after €2million face-lift admin The Government has finally pledged €337 million for the first four years of the Limerick Regeneration Project.An Taoiseach, Brian Cowen, said that the first phase of the ambitious Limerick Regeneration Programme,would get underway this summer. WhatsApp Advertisement Sign up for the weekly Limerick Post newsletter Sign Up “I consider the regeneration initiative in Limerick to be of the utmost importance, both for the communities and families living in the city”.Despite the challenges currently facing the Exchequer funding for the plan, to be delivered over the next four and a half years, had been secured within a number of Department’s budgets.Minister for Housing Michael Finneran said “I am committed to providing over 850 new and refurbished social housing units, and the associated enabling works, at a total cost of €160m over the next four and a half years”.An additional €10 million in 2010 in order to fast-track the enabling works, including acquisitions, demolition and site preparation, to facilitate the early construction of new housing and other important infrastructural projects.A spokesperson for Limerick Regeneration said that they have already received phonecalls from builders and construction workers enquiring about the project.He said, “The Department have released their own publications and have actually increased the amount needed for the first four years”.Minister Finneran said, “I expect that by the end of the year we will have broken ground on two new housing projects at Cliona Park in Moyross and at Lord Edward Street serving Balinacurra Weston, while the new crèche at St. Mary’s Park, with significant funding from the Childcare Investment Programme,will be almost completed”.center_img Print Email Twitter Linkedin Facebooklast_img read more