一对一陪旅游

House Skuru / Hermansson Hiller Lundberg

first_imgShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/771370/house-skuru-hermansson-hiller-lundberg Clipboard Projects Photographs Sweden CopyAbout this officeHermansson Hiller LundbergOfficeFollowProductsConcreteBrick#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesNackaSwedenPublished on August 06, 2015Cite: “House Skuru / Hermansson Hiller Lundberg” 06 Aug 2015. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Read commentsBrowse the CatalogSinkshansgroheBathroom Mixers – MetrisVinyl Walls3MVinyl Finish – DI-NOC™ Cross HairlinePartitionsSkyfoldVertically Folding Operable Walls – Mirage®SinksThe Splash LabTrough Sink – Monolith A SeriesSkylightsVELUX CommercialModular Skylights in Helmkehof Cultural CenterBathroom AccessoriesBradley Corporation USAWashroom AccessoriesConcrete FloorsSikaDecorative Floor CoatingsMetal PanelsSherwin-Williams Coil CoatingsFluropon® Coating in Thaden SchoolWood Boards / HPL PanelsInvestwoodViroc Nature for Partition WallsMineral / Organic PaintsKEIMMineral Wood Stain – Lignosil®-VeranoDoorsdormakabaEntrance Doors – MAGNEOSinksECOPIXELWashbasin – Light Basin LTBMore products »Read commentsSave世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream photographs:  Mikael OlssonPhotographs:  Mikael Olsson Save this picture!© Mikael OlssonText description provided by the architects. The clear volume of the house gains a richness of expression through the development of a tectonic order of discreet buildings parts. These tectonics, however, are entirely rhetorical as they lie in the elaboration of reliefs in the plaster surface, and the actual construction is made of standard light-weight masonry blocks of expanded clay.Save this picture!© Mikael OlssonIn the interior the rhetoric is monolithic rather than tectonic, and this too lies in the surface treatment of the rendered walls and ceiling and the polished concrete floor. The main part of the house consists of a room that serves two functions, exercise and cooking, and if so needed the whole room can be used for either activity.Save this picture!© Mikael OlssonSave this picture!Floor PlanSave this picture!© Mikael OlssonThis room opens to the terrace through the arcade, which is a transitional space open to the elements. The repetition of pillars and the juxtaposition of building elements create a minimalistic complexity. The monumental expression creates a specific yet unprogrammed openness for an unconventional dwelling.Save this picture!© Mikael OlssonProject gallerySee allShow lessMies van der Rohe’s Lafayette Park Named National Historic LandmarkArchitecture NewsSantiago Calatrava’s Turning Torso Wins CTBUH’s 10 Year AwardArchitecture News Share “COPY” Year:  Architects: Hermansson Hiller Lundberg Area Area of this architecture project Area:  100 m² Area:  100 m² Year Completion year of this architecture project Year:  House Skuru / Hermansson Hiller Lundberg House Skuru / Hermansson Hiller LundbergSave this projectSaveHouse Skuru / Hermansson Hiller Lundberg ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/771370/house-skuru-hermansson-hiller-lundberg Clipboard 2014 CopyHouses•Nacka, Sweden Save this picture!© Mikael Olsson+ 16 Share ArchDaily Houses 2014 “COPY”last_img read more